Overeenkomst

Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan Retour Jeans om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Levering

Retour Jeans zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Retour Jeans behoudt zich het recht om de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden zijn een indicatie; hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Nieuwsbrief

Door akkoord te gaan met de voorwaarden geef je toestemming aan Retour Jeans om je te informeren over acties e.d. via e-mail nieuwsbrieven. Je kunt je onder elke nieuwsbrief direct uitschrijven voor het ontvangen van nieuwe e-mails van Retour Jeans.

Privacy

Om een goede en persoonlijke service aan te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens nodig. Wanneer je je bij ons inschrijft, worden je naam, (e-mail)adres en telefoonnummer opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor diensten waar je specifiek om hebt gevraagd, dus wanneer je een bestelling bij ons doet of wanneer je, je gegevens aanpast.

Je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Retour Jeans. Wij gebruiken je persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en voor marketingdoeleinden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

Verzending

Artikelen worden verzonden via DPD als de betaling ontvangen is. Binnen Nederland worden alle bestellingen boven de €50,- gratis verstuurd. Retour Jeans is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door DPD. Buiten Nederland, levert Retour Jeans enkel aan België en Duitsland.

Artikelen worden verzonden via DPD als de betaling ontvangen is. Binnen Nederland, België en Duitsland worden alle bestellingen boven de €50,- gratis verstuurd. Retour Jeans is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door DPD.

Prijzen

De prijzen op www.retourjeans.com zijn vaste prijzen inclusief btw. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro.

Retourneren

Mocht er desondanks een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Echter gelden er voor retournering enkele voorwaarden. Klik hier voor het retourneren van een bestelling.