Algemeen

De voorraad die op onze website staat, is gekoppeld aan onze voorraad. Wanneer een artikel in een bepaalde maat online niet meer op voorraad is, betekent dit dat deze uitverkocht is.

Bestellen

Na ontvangst van betaling kun je de bestelling binnen twee werkdagen verwachten. Je ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden.

Het is niet mogelijk om je bestelling op te komen halen op ons hoofdkantoor of bij een van onze verkooppunten.

  • Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis verstuurd. Voor bestellingen onder de €50,- betaal je €4,50 aan verzendkosten.
  • Wil je artikelen terugzenden, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Zorg dat het pakketje voldoende gefrankeerd is.
  • Wil je artikelen artikelen ruilen voor een andere maat of kleur? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Ruilen en retourneren

Bedankt voor je vertrouwen in Retour Jeans, leuk dat je ervoor kiest om bij ons te shoppen! Ben je toch niet helemaal blij met je aankoop? Geen probleem! Je aankoop kan binnen 30 dagen geretourneerd worden. Het retourformulier vind je bij je bestelling. Heb je per ongeluk het retourformulier weggegooid of heb je deze om een andere reden niet meer? Je kunt hier een blanco retourformulier downloaden en uitprinten. Vul het retourformulier volledig in en voeg het bij de bestelling die jij wilt retourneren. Plak het adreslabel op de bestelling en stuur het (voldoende gefrankeerd) naar ons toe. Let op! De kosten voor het retour sturen van de bestelling zijn voor de koper. De retourzending dient (voldoende gefrankeerd) te zijn.

Voor het retourneren gelden er enkele voorwaarden:

  • Artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 30 werkdagen.
  • Het retourformulier en de pakbon (of een kopie hiervan) bijvoegen.
  • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte kaartjes.
  • Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn
  • Artikelen dienen ongewassen te zijn.
  • Artikelen dienen niet door u hersteld te zijn (of een poging daartoe).

Je ontvangt van ons een bevestiging zodra wij jouw artikel(en) hebben verwerkt. Het moment van verzenden tot het verwerken van jouw retour en de terugbetaling duurt maximaal 10 werkdagen.

Het is niet mogelijk om uw bestelling te ruilen of terug te brengen naar ons hoofdkantoor of een van onze andere verkooppunten.

Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk oplossen; dit gebeurt uiteraard in overleg met u. De portokosten voor het retourneren van een artikel met een klacht zijn in eerste instantie voor rekening van de klant. Deze kosten zullen teruggestort worden indien de klacht gegrond verklaard wordt. De kleding dient te worden gewassen volgens de wasvoorschriften in het kledingstuk. Indien u kiest of hebt gekozen voor een afwijkende wasmethode, zal uw klacht te allen tijde ongegrond worden verklaard.

Kortingen

Wanneer je een kortingscode met een vast bedrag hebt gebruikt, dan wordt deze verdeeld over de producten in je bestelling.

Als je artikelen retourneert, dan krijg je de prijs van het artikel minus de korting per artikel terug.

Bijvoorbeeld: Je hebt 5 artikelen besteld en gebruikt een kortingscode met een vast bedrag van €10, dan heb je op elk artikel €2 korting gekregen. Stuur je een van deze artikelen terug, dan ontvang je het bedrag wat je ervoor betaald hebt (de verkoopprijs) minus €2.

Het is helaas niet meer mogelijk om je kortingscode achteraf toe te voegen. Sommige kortingscodes blijven geldig, zodat je deze bij een volgende bestelling toch nog kunt gebruiken.