Verzenden & Bezorgen

Standaard levering door DPD:

 

Heb je jouw bestelling vóór 12:00 op een werkdag geplaatst, dan wordt het pakket dezelfde dag nog meegegeven aan DPD. Mits er geen vertragingen zijn bij de vervoerder, wordt je pakket de volgende dag op het doorgegeven adres bezorgd. Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorgen zal de bezorger het pakket proberen af te leveren bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt het pakket bij een DPD-locatie bij jou in de buurt afgeleverd.

Heb je jouw bestelling op een werkdag voor 12:00 uur geplaatst? Dan wordt deze dezelfde dag verzonden met DPD.

 

Zodra je pakket ons distributiecentrum verlaat, ontvang je een verzendbevestiging met hierin de track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorgen zal de bezorger het pakket proberen af te leveren bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt het pakket bij een DPD-locatie bij jou in de buurt afgeleverd.

 

*Let op! Tijdens onze sale periode of overige acties kan het voorkomen dat je langer moet wachten op je bestelling dan je van ons gewend bent.

Het komt helaas soms voor dat je pakket wat vertraging oploopt bij de vervoerder. Wij adviseren je om eerst de track & trace gegevens goed te controleren. Zijn de track & trace gegevens onjuist, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan voor je uitzoeken waar het pakket zicht bevindt en indien nodig een onderzoek starten.

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling op te komen halen op ons hoofdkantoor of bij een van onze verkooppunten.

Bij bestellingen boven de €50,- betaal je geen verzendkosten. Plaats je een bestelling met een totaalbedrag onder de €50,-, dan bedragen de verzendkosten €4,50.